FIC Ungdom logo.png

FIC Ungdom står bag Kampen mod Digital Mobning. FIC Ungdom er en ungdomsorganisation for FIC – Forum for International Cooperation


FIC Ungdomsnetværk arbejder for en mere lige, retfærdig og solidarisk verden, og er blandt andet dem, som står bag Ungdommens EU-topmøde på Christiansborg. Netværket hjælper desuden til med oplysningsarbejdet på FIC's projekter i Europa og Afrika. Oplysningsarbejdet består i projekter med temaer som demokrati, ligestilling, miljø, integration, ungdomsarbejdsløshed, og meget mere. FIC Ungdom består af et ungdomsnetværk som er unge mellem 15 og 30 år som alle arbejder for et mere lige, retfærdig og solidarisk samfund på tværs af grænser.

Ungdomsnetværket er åbent, og man kan altid skrive til os for at høre mere om næste netværksmøde, hvor man uforpligtende kan møde os og høre meget mere. Som frivillig får du indflydelse på indhold, gennemførsel og udformning af aktiviteterne i ungdomsnetværket. I FIC Ungdom lærer du en hel masse om projektledelse, forskellige internationale forhold, politik og eventkoordinering. Vi arbejder med at formidle viden fra unge til unge.

 
Skærmbillede 2021-12-15 kl. 05.08.18.png